Inzicht opdoen in patronen helpt je om keuzes te maken, hindernissen te nemen en uitdagingen aan te kunnen. Coaching is de ideale manier om deze inzichten op te doen.

In het traject ontdekken we niet alleen je belemmerende patronen maar ook je kwaliteiten en hoe je deze effectiever in kunt zetten. Daarmee groeit het vertrouwen in je eigen vaardigheden om de dingen -nu en op langere termijn- anders te doen. 

Hoe beter je jezelf kent, hoe krachtiger en effectiever je de dingen aan kunt die op je pad komen.

 
Leer middels coaching hoe je anders om kunt gaan met werkdruk of kunt herstellen van een burn-out. Laat je helpen bij het hervinden van je motivatie of onderzoek op welke manier jij je team of klas het beste kunt leiden. Ervaar middels coaching échte gedragsverandering op de lange termijn.

Sport kan ingezet worden als onderdeel van de coaching. Soms helpt beweging om het praten makkelijker te maken. Denk hierbij aan wandelen, hardlopen of muurklimmen.

Er vindt altijd eerst een vrijblijvend en gratis intakegesprek plaats. Wanneer we beiden enthousiast zijn start het traject. Een gemiddeld traject duurt tussen 4 en 10 gesprekken. De gesprekslocatie wordt in overleg bepaald. Als ik inschat dat er andere of meer hulp nodig is dan ik kan bieden, dan ben ik daar eerlijk over.