"Hoe kan ik de motivatie weer opbrengen voor alles wat altijd maar moet? "
"Het is allemaal zo veel dat ik niks meer leuk vind."
"Niemand begrijpt me."
"Ik ben steeds zo bang om te falen."

Misschien herken je je in een van de bovenstaande quotes. Het zijn voorbeelden van momenten waarop het prettig kan zijn dat er iemand is die naar je luistert zonder te oordelen. Iemand die met je meedenkt en je helpt om een oplossing te vinden voor je probleem.  Iemand die niet te dicht bij staat, maar er wel voor je is.

Bij Nout Heetvelt Coaching kun je terecht voor situaties die te maken hebben met bijvoorbeeld prestatiedruk, stress, problemen in je thuissituatie, motivatie, pesten of omdat je gewoon even niet lekker in je vel zit. 

Tijdens de coaching leer je jezelf beter kennen. Ik help je bij het vinden van je kwaliteiten. Je ontwikkelt vaardigheden die je kunt inzetten om met meer vertrouwen in jezelf weer vooruit te kunnen en je situatie op te lossen. 

In de coaching kunnen we er voor kiezen om sport in te zetten. Soms helpt beweging namelijk om het praten wat makkelijker te maken. Je kan denken aan hardlopen, wandelen of muurklimmen.

Om te kijken of er van twee kanten een klik is, zal er altijd een vrijblijvend en gratis intakegesprek plaatsvinden. Wanneer we beiden enthousiast zijn gaan we aan de slag. Een traject duurt tussen de vier en tien gesprekken. De gesprekslocatie wordt in overleg bepaald. Als ik inschat dat er andere hulp nodig is dan ik kan bieden, dan ben ik daar eerlijk over. 


Voor ouders
Als ouder(s) kan het prettig -of nodig- zijn om direct betrokken te worden bij het coachingstraject. Hoe dat eruit ziet verschilt per situatie en natuurlijk per kind. Ik sta er altijd voor open om samen te bespreken wat het beste past in het traject en waar jouw zoon of dochter het meest bij gebaat is.